16.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 19:19
No menu items!

Tânără de 25 de ani, bătută și lăsată într-o baltă de sânge într-un bloc din Centrul Vechi. Vecinii au auzit, dar nu au intervenit de frică

spot_img

Incident extrem de grav în centrul Capitalei! O tânără de 25 de ani a fost bătută cu bestialitate și lăsată să moară în scara unui bloc de agresori rămași deocamdată necunoscuți, duminică dimineața. Vecinii au auzit țipetele de ajutor dar le-a fost teamă să iasă din case.

Incidentul s-a petrecut la 4 dimineța, în scara unui bloc din Centrul Vechi. Fata a țipat după ajutor, dar vecinii au declarat că le-a fost teamă să iasă, din cauza numeroșilor drogați și proxeneți care își petrec nopțile în zonă.

Fata de 25 de ani a fost găsită desfigurată și plină de sânge. Medicii de la Salvare, chemați la fața locului, au încercat să resusciteze victima, care era în stare de șoc și nu putea vorbi. Tânăra a fost preluată în stare gravă, cu faţa tumefiată, iar acum este internată în spital. Medicii spun ca este un mare noroc că a supraviețuit atacului brutal.

Polițiștii încearcă să facă rost de imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Centrul Vechi pentru a reconstitui momentele premergătoare atacului. Ei bănuiesc, la acest moment, că fata de 25 de ani a fost atacată la întâmplare de cineva de pe stradă.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului Tribunalului București.

M. Nedelcu