13.1 C
București
marți, 21 mai 2024 - 3:19
No menu items!

Tânăr tăiat la gât, găsit de salvamontiști într-o peșteră. Trebuia să fie acasă, în carantină COVID-19

spot_img

Un tânăr rănit la gât a fost găsit de salvamontiști, în noaptea de duminică spre luni, cu hemoragie masivă într-o peșteră din Brașov.

Serviciul Public Local Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină într-un caz de agresiune, petrecut la Peștera de Lapte, unde o persoană a fost înjunghiată.

“O echipă formată din salvamontiști, jandarmi montani, polițiști și angajați SMURD s-au deplasat la locul evenimentului, unde au găsit o victimă, având vârsta de 23 de ani, cu o hemoragie masivă. După ce i s-a acordat primul ajutor aceasta a fost coborată la baza muntelui”, a anunțat  Salvamont Brașov.

Tânărul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital.  

Potrivit primelor verificări, el s-a aflat cu un prieten pe munte, în zona Peștera Albă, când a fost rănit. Agresorul a declarat că totul s-a întâmpla din “joacă”, atunci când a vrut să-i arate o schemă cu cuțitul.

Cercetările polițiștilor au scos însă la iveală și faptul că tânărul din Bistrița trebuia sa fie în carantină, acasă la el, nicidecum la Brașov. Așa că acum se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, dar și pentru zădărnicia combaterii bolilor, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

SURSA FOTO: Salvamont Poiana Brașov