18.9 C
București
joi, 23 mai 2024 - 22:32
No menu items!

Tăriceanu despre suspendarea preşedintelui: Unii politicieni ar face bine dacă ar scăpa de obsesia care îi bântuie

spot_img

Scenariul privind suspendarea lui Băsescu, pus la cale de Dan Voiculescu, nu este pe placul tuturor liderilor USL. “Subiectul privind o nouă suspendare a președintelui Traian Băsescu este adus în discuție într-un mod nepotrivit, iar politicienii români ar face bine dar ar scăpa de această obsesie, a declarat Călin Popescu Tăriceanu. El a subliniat că România a fost slăbită în plan European de episodul suspendării din funcţie a preşedintelui Băsescu.
„O ţară cum este România care vara trecută a fost în mod predominant măcinată de acest conflict politic major nu poate să contribuie cu deplinătatea forţelor sale ca problemele europene să-şi găsească o rezolvare. Cu alte cuvinte, noi nu ne putem aduce contribuţia pe care mulţi o aşteaptă pentru că România este într-un fel slăbită în urma acestei situaţii politice pe care am traversat-o în vara trecută”, a completat liderul PNL. (A.M)

foto: mediafax

 

Dan Voiculescu a readus în atenţia opiniei publice subiectul “suspendarea”. El a  declarat că Băsescu trebuie din nou suspendat din funcţie de aşa manieră încât în ziua alegerilor parlamentare – 9 decembrie – să fie organizat şi referendum.(A.M)