11.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 12:28
No menu items!

Sute de bucureșteni au încălcat interdicția privind circulația după ora 22.00 din cauza blocajului pe A2. Prefect: „Nu vor fi amendați”

spot_img

Românii care s-au întors luni din mini-vacanța petrecută pe litoral au avut parte de un trafic infernal pe Autostrada Soarelui. Lucrările de la Podul Cernavodă au creat un adevărat haos în trafic. Astfel, sute de bucureșteni au intrat în Capitală după ora 22,00, încălcând restricția privind circulația după această oră. Prefectul a declarat că „Nu e vina lor”.

Prefectul Alin Stoica a declarat luni seara că oamenii care, fără voia lor au depășit ora 22.00, fiind pe drum, nu vor fi amendați, chiar dacă încalcă restricțiile de circulație impuse de pandemie.

„Nu vor suferi consecințe pentru că depășesc ora respectivă, având în vedere că este cunoscut faptul că există ambuteiaje pe drumurile de întoarcere dinspre mare sau alte stațiuni. Nu este vina oamenilor, nu este o întârziere voită sau nepăsare, nu vor exista consecințe asupra oamenilor care întârzie dintr-o cauză independentă de voința lor”, a spus prefectul Capitalei la Digi24.

Din cauza ambuteiajelor create pe Autostrada Soarelui autoritățile au luat măsura de a închide temporar sensul de mers spre mare, pentru a se circula pe două benzi către București.