18.9 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 18:22

Surpriză pe scena politică. Fuziune între PPU (social-liberal) și Re:Start România

spot_img

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și Re:Start România au anunțat fuziunea prin absorbție, procesul fiind deja oficializat de către membrii Re:Start. Pe 26 august, umaniștii vor vota și ei fuziunea, în cadrul unui congres extraordinar care se va desfășura online.

Deputatul umanist Grațiela Gavrilescu spune că porțile PPU sunt deschise pentru toți politicienii care vor să facă ceva pentru România, care iubesc țara și acest popor.

“Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a dat dovadă de echilibru și maturitate prin toate deciziile pe care le-a luat și nici aceasta, de a fuziona cu Partidul Re:Start România nu face excepție. Porțile noastre au fost și vor rămâne deschise pentru pentru toți oamenii politici care au dovedit că iubesc România și că le pasă de români! Celor cu credință în Dumnezeu și respect pentru istoria noastră. Celor care susțin excelența și ei înșiși tind către ea. Celor care militează, cu orice preț, pentru adevăr și dreptate, cu altruism și empatie pentru semeni. Astfel de colegi avem deja și ne dorim să ni se alăture și în continuare, pentru a deveni și mai puternici pe scena politică!”, a spus deputatul Grațiela Gavrilescu.

Ramona Ioana Bruynseels, fondatorul Re:Start, apreciază că absorbția partidului pe care l-a înființat în februarie anul trecut de către umaniști va crea o formațiune politică mai puternică și care va putea lupta mai eficient împotriva abuzurilor.

„Împreună suntem mai puternici! Oamenii serioși trebuie să strângă rândurile, mai ales atunci când este vorba despre ȚARĂ și despre Oameni. Nu mai putem permite exercitarea abuzurilor asupra cetățenilor, trebuie să spunem STOP! Trebuie să învățăm să lucrăm împreună, să lăsăm la o parte orgoliile și arătatul cu degetul și, o dată pentru totdeauna, în spiritul dragostei față de țara care i-a caracterizat pe strămoșii noștri, să ne dăm mâna și să construim România în care ne dorim să trăim noi și copiii noștri. Minciuna, nepăsarea față de cei vulnerabili, lipsa de viziune economică și de dezvoltare au adus România unde se află acum. Numai noi, cetățenii, o putem schimba, prin implicare”, a spus Ramona Ioana Bruynseels.

Emanuel Stan