Subsolurile blocurilor din sectorul 6, invadate de șobolani. Când începe deratizarea

Subsolurile blocurilor din sectorul 6 au fost invadate de șobolani. Oamenii se plâng că atât societatea care se ocupă de deratizare în zonă, cât și Primăria Sectorului 6 le ignoră de luni bune plângerile și cererile de ajutor, iar situația a devenit insuportabilă.

Soluția vine și de această dată de la Fundația Din Suflet, Pentru Suflet, condusă de Ștefan Florescu.

Începând de vineri, cu ajutorul unei firme care desfășoară activități în domeniu, fundația începe deratizarea subsolurilor blocurilor din Militari, urmând să continue în cartierul Drumul Taberei, care se confruntă acut cu aceasta problemă, din cauza lucrărilor la Magistrala 5 Metrou.

“Toate aceste asociatii de proprietari s-au adresat Fundatiei Din Suflet, Pentru Suflet, solicitând să li se acorde suport în soluționarea acestei neplăcute situații pe care o întâmpină. Anterior, au înaintat multiple adrese către 3 D, însă, din cauza faptului că demersul lor a fost ignorat, au cerut ajutorul Primăriei Sectorului 6, pentru a fi sprijiniți. Însă, nici Autoritatea Locală nu a mișcat vreun deget pentru rezolvarea acestei probleme. Fiindcă nouă ne pasă, nu am rămas cu mâinile în sân, ci am identificat soluția colaborării dintre fundație și societatea care are ca obiect de activitate efectuarea de igienizari și deratizări. Dacă se vrea, iată că se poate! Din Suflet, Pentru Suflet!”, a scris, vineri, pe contul său de Facebook, Ștefan Florescu.

Sofia Marinescu

NICIUN COMENTARIU