15.3 C
București
duminică, 14 aprilie 2024 - 7:32
No menu items!

Student la Academia militară din Sibiu, cu drogurile în fișet

spot_img

Un student în anul II la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu a fost prins cu droguri în dulapul de cazare. Conducerea Academiei a chemat procurorii DIICOT pentru că avea suspiciuni că tânărul este consumator de droguri.

DIICOT a făcut percheziție în toate spațiile de cazare ale studenților. 

„În urma unui control ordonat de comandantul AFT în spațiile în care sunt cazați studenții, în dulapul personal al unui dintre ei s-au găsit plicuri din plastic transparent care conțineau un praf alb, existând suspiciuni că ar fi vorba despre droguri de tip metamfetamină, plicuri care au fost predate reprezentanţilor DIICOT Sibiu”, au transmis reprezentanții Academiei.

Potrivit acestora, în anul 2020, studentul a mai fost cercetat pentru deținere și consum de substanțe interzise, caz în care Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești a clasat cauza. Dar din decembrie 2021, studentul militar este cercetat într-un alt dosar penal pentru deținere și consum de marijuana.

Conducerea Academiei Forțelor Terestre anunță că față de astfel de situații manifestă toleranță zero și va lua toate măsurile legale permise de legislație, la momentul finalizării cercetărilor de către instituţiile abilitate.

E. Stan