27.4 C
București
joi, 30 iunie 2022 - 22:59
No menu items!

SPION RUS schimbat pe 17 MILITARI UCRAINIENI

spot_img

Poroșenko, la întâlnirea cu militarii și rudele acestora, a confirmat faptul că încă 168 de militari ucraineni sunt prizonieri ai teroriștilor din estul Ucrainei

deschide.md

17 militari ucraineni, luați prizonieri de către teroriștii din estul Ucrainei, au fost schimbați marți, 29 iulie, pe prietena teroristului Igor Bezler, Olga Kulîghina, scrie deschide.md, cu referire la jurnalistul ucrainean Alexandr Bilinskii.

„Astăzi, negociator Vladimir Ruban a reușit să elibeze și 17 prizonieri ucraineni, reținuți de teroristul Igor „Bes” Bezler. Militarii ucraineni au fost schimbați pe aceeași femeie, pe care Bezler public a declarat că va face schimbul. Să înțeleg că Bezler, care și-a îndeplinit acum promisiunea, nu se va mai întoarce în Gorlovka, lăsând localitatea pe mâna lui «Boțman»”,

 Alexandr Bilinskii,

pe contul său de Facebook

Informația a fost confirmată pentru agenția rusă de știri „RIA Novosti” și de către surse din interiorul teroriștilor, care au numit-o pe Kulîghina „soția unuia dintre camarazi”.

Olga Kulîghina
Militarii eliberați au ajuns deja la Kiev. Președintele Ucrainei, Petr Poroșenko, la întâlnirea cu militarii și rudele acestora, a confirmat faptul că încă 168 de militari ucraineni sunt prizonieri ai teroriștilor din estul Ucrainei.

C.A.