9 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 4:13

Soția și copiii lui Gheorghe Dincă au plecat pe ușa din dos după nouă ore de audieri. Avocatul Pop: Soția lui Dincă minte!

spot_img

Soția și cei trei copii ai lui Gheorghe Dincă au părăsit sediul DIICOT după nouă ore de audieri. Au plecat pe ușa din spate a instituției pentru a evita întâlnirea cu jurnaliștii. 

Avocatul famileii Luizei Melencu, sosit într-un suflet la DIICOT pentru a participa la audierile celor patru, a făcut la finalul zilei mai multe declarații explozive. 

Potrivit avocatului Tonel Pop, familia inculpatului ar fi făcut un scandal uriaș în sediul DIICOT. 

„Au fost audiate mai multe persoane, înaintea familiei inculpatului  (…) Când am ajuns acolo, familia lui Dincă era însirată pe niște scaune în hol, au făcut un scandal imens că ce caută un avocat acolo, că mama lor nu vrea să fie întrebată nimic de avocat, aproape erau să mă scoată de acolo, că de ce stau în acea încăpere. Au făcut o revoltă acolo la procuror, la polițist, că nu vor avocat, că să ies afară. Când a început audierea soției lui Dincă, a ieșit iar scandal, a început să ne certe, țipa. I-am spus că nu poate să țipe în halul ăsta. Nu am mai auzit ca cel care e anchetat să țipe la anchetatori. Au spus că se cred victime”, a declarat Tonel Pop. 

Avocatul Tonel Pop a afirmat că soția lui Gheorghe Dincă minte și că ar fi distrus probe. Mai mult, avocatul a apreciat că Elena Dincă și-a schimbat radical declarația față de cea inițială de acum aproape o lună.

„În momentul în care am început să pun întrebări, atunci s-a stricat treaba. A început să tremure, să se înroșească, să răspundă în aceeași frază cu trei contradicții, a început să nege, să revină. Ce pot să vă spun e că, din punctul meu de vedere, această doamnă minte într-un hal fără de hal, au fost contraziceri extraordinare între declarațiile lor, ale familiei. În mod clar, și din ce a declarat și din ce rezultă din ce au spus celelalte persoane, această doamnă a aruncat probe, a alerat probe, a distrus probe. Este de văzut dacă cu intenție, obligată, din greșeală. Când am început să pun întrebări, anchetatorii nu au fost încântați deloc. S-a întors tot ce însemnau declarațiile inițiale. Numai prin întrebări succesive mai recunoșteau niște lucruri”.