17.2 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024 - 4:19
No menu items!

Soția premierului Cioloș a cântat pe scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia / VIDEO

spot_img

Valerie Cioloș-Villemin, soția premierului Dacian Cioloș, a susținut un recital, joi, la Gala Micului Prinț de la Alba Iulia, unde a fost invitată de onoare. Valerie Cioloș-Villemin a afirmat, la eveniment, că schimbarea depinde de fiecare dintre noi, prin munca și comportamentul fiecăruia.

Potrivit Agerpres, soția premierului nu este la prima sa vizită în Alba, ea apreciind proiectele comunitare derulate la nivel local.

Gala Micului Prinț este un eveniment în cadrul căruia au fost premiați oameni de afaceri care s-au implicat activ în viața comunității, iar copii de la grădinițe din Alba Iulia au prezentat spectacolul „Copilăria la porțile cetății”. Iar Valerie Cioloș-Villemin a urcat pe scena Casei de Cultură a Studenților pentru a susține un recital artistic.

„Mă bucur să văd că aici nu așteptați Guvernul să vă rezolvați toate problemele, că ați înțeles că fiecare avem putere în mâna noastră, (…) și putem face. Prin voluntariat, prin munca pe care o facem în fiecare zi, într-un mod profesional, când spunem adevărul, când alegem adevărul față de minciuna, când alegem să fim corecți, avem o putere enormă. Și asta va fi schimbarea, nu altceva. Așa că vă mulțumesc din suflet pentru exemplul pe care ni-l dați și speranța că se poate face ceva oriunde suntem”, le-a spus Valerie Cioloș celor prezenți.

„Ați făcut niște momente artistice absolut minunate. Vă rog să mă sustineți, că și eu am emoții. Felicitări pentru mobilizare, sunt de-a dreptul impresionată că îmi ușurați foarte mult muncă. Știți, a fi soția unui domn cu funcție nu este ceva care să știi de la naștere, înveți pe parcurs și e efectiv mult, mult de învățat”, le-a mai spus Valerie Ciolos-Villemin copiilor și organizatorilor.

Soția premierului a cântat Ave Maria și alte câteva melodii, pe care le-a dedicat femeilor și mamelor, și a dansat alături de câțiva copii care au ținut să urce pe scenă. Valerie Cioloș-Villemin nu este la prima sa experiență de acest gen la Alba Iulia, ea susținând un recital și în urmă cu două luni, tot pe aceeași scenă.

Organizată de Primăria Alba Iulia, Centrul de Resurse – Academia Doamnelor și Asociația Micul Prinț Alba Iulia, gala a fost și un prilej pentru a aminti faptul că este necesară menținerea în activitate a tuturor îngrijitoarelor angajate acum în grădinițele din Alba Iulia. Asociația Micul Prinț Alba Iulia a rezolvat temporar problema, printr-un proiect în care a avut susținerea financiară a administrației publice locale, dar în continuare este nevoie de sprijinul comunității.

 
Primii care au lucrat sub acest brand au fost chiar copiii din grădinițele din Alba Iulia. Alături de educatoare și îngrijitoare, ei au creat mici obiecte decorative sau dedicate sărbătorilor, pe care le vor vinde, iar banii obținuți vor merge spre plata salariilor îngrijitoarelor.