1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 5:05
No menu items!

Sorin Grindeanu o să ne arate marile șantiere din drone

spot_img

Sorin Grindeanu, ministrul propus la Transporturi, își propune să transparentizeze și să supravegheze, toto dată, marile șantiere din țară cu ajutorul dronelor, iar imaginile vor fi transmise live pe pagina ministerului.

Sorin Grindeanu a declarat, după audierile din Parlament, că vrea să le arate cetățenilor, în timp real, cum merg lucrările pe șantierele din toată țara, cu ajutorul dronelor.

“Vă mai asigur că una dintre primele măsuri pe care le voi lua atunci când o să vină bugetul este să vadă toţi românii, nu doar Grindeanu sau secretarii de stat, cum merg şantierele în România. Ăsta este un lucru care se face simplu cu tehnica actuală, cu drone care să transmită live pe site-ul Ministerului Transporturilor tot ceea ce se întâmplă pe şantierele aflate în lucru în România. Ăsta e unul dintre primele lucruri pe care le voi face”, a spus Grindeanu miercuri, după audierile din Parlament, conform Digi24.  

Sorin Grindeanu a primit aviz favorabil pentru a conduce Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului. 

E. Stan