11.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 12:07
No menu items!

Sorin Grindeanu despre Mircea Geoană, ca prezidențiabil PSD: L-am măsurat, dar acum nu mai este pe listă

spot_img

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, că secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost măsurat în sondaje de către PSD pentru alegerile prezidențiale din 2024, dar acum nu mai este pe această listă.

Vicepremierul Grindeanu a declarat, în emisiunea Decisiv de la Antena 3, că pe lângă Geoană, sunt măsurați și alți posibili candidați, care nu sunt neapărat membri ai partidului.

„S-au făcut unele sondaje. Nu le-am văzut pe cele recente, dar din cele din toamna anului trecut vă pot spune că era măsurat Mircea Geoană. A fost și el trecut în sondajele noastre pentru a vedea cum stă. Da, este și el o variantă. Sunt scenarii pe care le luăm în calcul (…) De data aceasta, pentru alegerile prezidențiale, PSD are o plajă mai largă de posibili candidați la funcția de președinte, care să nu aibă neapărat calitatea de membru de partid”, a zis Sorin Grindeanu la Antena 3 CNN, în emisiunea Decisiv.

Ministrul Transporturilor a mai precizat că în acest moment, cele mai mari șanse ca posibil candidat al partidului pentru alegerile prezidențiale le are președintele PSD, Marcel Ciolacu.

M. Nedelcu