16.5 C
București
miercuri, 22 mai 2024 - 23:58
No menu items!

Sondaj invocat de Orban: „54 la sută din tot publicul spune Ludovic Orban, doar 19 la sută spune Florin Cîţu”

spot_img

Ludovic Orban a declarat, luni seara la Realitatea Plus, că într-un sondaj recent de opinie, el este preferat de 54 la sută dintre respondenţi, iar Florin Cîţu doar de 19 la sută.

”Simpla comparaţie a cotelor de încredere reprezintă un indicator. Eu le-am spus colegilor când am prezentat moţiunea că, dacă mai au dubii cu privire la persoana pe care o vor alege, să meargă şi să vorbească cu oamenii. Şi cu membri simpli şi din afara partidului şi să-i întrebe pe cine să aleagă preşedinte PNL între Ludovic Orban şi Florin Cîţu. E clar că răspunsul zdrobitor va fi în favoarea mea. De altfel, am şi studiat sondajele de opinie. 54 la sută din tot publicul spune Ludovic Orban, doar 19 la sută spune Florin Cîţu, ăsta era sondajul de acum o săptămână”, a declarat Ludovic Orban la Realitatea PLUS. 

De asemenea, actualul președinte al PNL a mai spus că după congres cel mai important lucru este refacerea unităţii partidului şi că trebuie purtate discuţii cu toate taberele din PNL. El susține că nu vor fi „repercusiuni” împotriva celor care au susținut cealaltă tabără: „Chiar dacă s-au făcut excese, eu iert. Pe de altă parte, voi fi atent la oamenii care au afectat imaginea partidului. Dar sunt şi oameni serioşi în echipa lui Cîţu şi se poate colabora cu ei”, a mai spus Orban.

Marilena Nedelcu