1.9 C
București
vineri, 27 ianuarie 2023 - 3:22
No menu items!

Situație revoltătoare într-o gară, pe Litoral, semnalată de jurnalistul Dan Negru:”Cât te costă CFR-ule?”

spot_img

Imaginea a zeci de oameni, înghesuiți pe un peron îngust din Eforie Nord, așteptând trenul la peste 40 de grade Celsius fără să aibă posibilitatea de a se proteja razele soarelui, l-au contrariat pe cunoscutul om de televiziune, Dan Negru. Jurnalistul a făcut câteva poze și le-a postat pe pagina sa facebook. Fotografiile sunt însoțite de un mesaj adresat celor de la CFR:”Băi CFR-ule, băi statule, cât costă sa le faci ăstora mulţi un acoperiş pe peron?

Jurnalistul atrage atenţia autorităţilor că în gara din Eforie, tranzitată de mii de turişti în perioada sezonului estival, nu există nici cel mai mic con de umbră, iar așteptatea oamenilor pe peron este extrem de chinuitoare. Dan Negru lansează un apel către autorități să protejeze oamenii și să ridice un acoperș unde cărălorii s-ar putea adăposti de timp de caniculă sau ploi.

„Asta-i gara din Eforie . La 40 de grade, pe cod de caniculă, zeci de oameni aşteptă trenul bătuţi in cap de soare. Băi CFR-ule, băi statule, cât costă sa le faci ăstora mulţi un acoperiş pe peron, o copertină care să-i protejeze de soare? Indiferenţa noastră le face posibile pe astea !“

C.D.