8.8 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 3:48

Bărbatul care și-a înjunghiat în inimă soția cu care era în divorț, de negăsit de patru zile

spot_img

Femeia a fost ucisă în urmă cu patru zile, în propria casă. De atunci polițiștii îl caută neîncetata pe soțul femeii, principalul suspect. Cei doi erau în divorţ, iar una din fetele lor avea chiar un ordin de protecţie împotriva lui.

Suspectul principal este soţul, Faur Valentin Nicuşor, cu care femeia se afla în proces de divorţ şi care acum este căutat de toată poliţia. Vecinii au povestit că femeia i-ar fi permis să intre în casă în ciuda ordinului de protecție pe care îl avea împotriva lui.

Joi, o discuție între cei doi, a degenerat rapid şi individul a iscat un scandal la finalul căruia ar fi bătut-o şi înjunghiat-o de mai multe ori. Vecinii celor doi cunosc familia ca fiind una cu probleme, şi confirmă că au auzit certuri des, dar nimeni nu s-ar fi așteptat la un deznodământ aşa tragic.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost ridicat vineri de la IML și ieri familia a dus sicriul în Ardeal pentru înmormântare. Individul este căutat de politie.

În ultimele 7 luni, la Poliție au existat 10 sesizări. Educatoarea avea ordin de protecție, dar el venea acasă cu acordul ei. Ea făcea plângeri și apoi le retrăgea pentru că vedea cumva că nu avea protecție din partea statului. Secția 7 nu l-a audiat niciodată în sesizările făcute de soție, informează surse Antena 3.

C.D.