18.9 C
București
duminică, 14 aprilie 2024 - 2:05
No menu items!

Sisteme de plată prin intermediul aplicațiilor mobile, pentru parcările din România

spot_img

Atât Apple cât și Google au lansat propriile sisteme de plată prin intermediul aplicațiilor mobile, în vederea creșterii ușurinței, vitezei si nivelului de securitate aferent plăților. Aceste sisteme au deja mulți utilizatori la nivel mondial dar și în România unde majoritatea dintre noi avem un telefon Apple sau Android.

AmParcat este singura aplicație destinată utilizării parcărilor publice care permite în România, plăți prin sistemele Apple Pay si GPay. Modul de utilizare al acestor metode, se găsește în manualul disponibil în sectiunea Cont a aplicației. Din review-urile disponibile online, reiese că oferă un serviciu support foarte bun.

AmParcat are peste 250 000 utilizatori și este disponibil in București, Oradea și Focșani și în ritmul de dezvoltare cu care ne-a obișnuit, în curând în multe alte orașe din țară.

AmParcat oferă funcționalităti unice în piață precum extinderea automată a duratei parcării, gestionarea RCA, ITP, CASCO, carnet conducere, extinctor, asistență rutieră, puncte de penalizare și asigurări de călătorie.

AmParcat este singura aplicație disponibilă la nivel național care pe langă plata parcării, oferă si funcționalități suplimentare și necesare, precum găsirea , afișarea și inițierea traseului către parcările publice din jurul locației în care te aflii, spălătorii auto, vulcanizări, service auto, restaurante.