-2.3 C
București
duminică, 23 ianuarie 2022 - 1:34
No menu items!

SIE sfidează legea. Restaurantul spionilor este deschis pe Litoral

spot_img

În timp ce industria HoReCa este pe punctul de a intra în faliment, singurul restaurant deschis în vreme de stare de alertă este cel pentru angajații Serviciului de Informații Externe.

Este vorba despre restaurantul Hotelului„ ARAD” din Neptun – Olimp, care ar trebui să fie discretul hotel al Serviciului de Informații Externe. Și unde spionii patriei pot lua masa în tihnă, dar nu în soarele arzător al teraselor de pe marginea drumului, ca toți ceilalți turiști, ci chiar în restaurantul din interiorul hotelului, informează Național.

Sute de hoteluri au făcut pregătiri intense și extrem de costisitoare penrtu a putea convinge guvernul să îi lase să funcționeze și cu restaurantele din interior, fie și la capacitate redusă. Și pentru a putea astfel să salveze ce mai este de salvat din actualul sezon. Însă premierul Ludovic Orban a rămas ferm pe poziție – și probabil cu trabucul și paharul în mână- dictând din cabinetul său de la Palatul Victoria că legea este una pentru toți românii. Și că ea trebuie cică respectată cu sfințenie! Chiar dacă astfel turismul se duce în cap iar turiștii sunt puși în fața unei situații halucinante, nereușind să servească masa în hotelerile unde sunt cazați. Și, totuși, pe Litoral există și o excepție. Cea care întărește regula, bineînțeles. Pentru că SIE a ajuns la concluzia că restaurantul Hotelului ”ARAD” nu este restaurant, ci popotă!!! Astfel că în timp ce turiștii aleargă de colo-colo cu caserolele de mâncare după ei, cei de la SIE mănâncă în hotel, la restaurantul din interior! Pardon, ”la popota” din interior…”, scrie sursa citată.