13.9 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 18:39
No menu items!

Și-a ucis soția și cei doi copii sub „impulsul unui spirit divin”. Credea ca familia sa este posedată de diavol

spot_img

Un incident șocant a zguduit comunitatea locală din Altavilla Milicia, lângă Palermo, după ce Giovanni Barreca, un zidar italian în vârstă de 54 de ani, și-a ucis soția și doi dintre copiii săi într-un act de violență îngrozitor.

Potrivit relatărilor din La Repubblica, tragedia a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 11 februarie, în locuința familiei Barreca. Motivat de convingerea că familia sa era posedată de demoni și că trebuie să-i „elibereze”, Barreca și-a strangulat doi dintre cei trei copii, iar soția sa, Antonella Salamone, a dispărut misterios, scrie Rotalianul.

Cadavrele celor doi copii decedați au fost descoperite în interiorul casei, alături de un instrument macabru folosit pentru a comite atrocitatea. Fiul cel mare, Kevin, a fost găsit lângă un lanț, iar zvonurile sugerează că acesta ar fi fost folosit și pentru mutilare.

Singura supraviețuitoare a fost fiica lor de 17 ani, găsită în stare de șoc de personalul medical de urgență. Este neclar dacă fiica a fost lăsată în viață intenționat sau a fost sedată de tatăl său înainte de tragedie.

Barreca a sunat la carabinieri confesându-și faptele, susținând că a acționat sub „impulsul unui spirit divin” pentru a scoate diavolul din familia sa. A fost localizat și reținut în Casteldaccia, aproape de locul faptei, fiind dus la sediul poliției pentru interogatoriu.

În timpul anchetei preliminare, Barreca a recunoscut uciderea soției sale, dar corpul acesteia nu a fost găsit în locuință. Autoritățile au mobilizat resurse extinse pentru a căuta cadavrul Antonellei Salamone, inclusiv carabinieri, experți de la RIS din Messina și un medic legist.

Barreca, cunoscut în comunitate ca un fanatic religios obsedat de lupta împotriva diavolului, și-a exprimat convingerile extreme inclusiv pe profilurile sale de social media, care erau inactive sau private de cel puțin cinci ani, la fel ca și profilurile soției sale.

Investigația este coordonată de procuratura din Termini Imerese, iar fiica supraviețuitoare este considerată un martor crucial în elucidarea tragediei și a fost plasată într-un loc sigur.