14 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 18:53

Și-a aruncat copilul de la etajul 8, apoi s-a sinucis

spot_img

O femeie şi copilul ei în vârstă de doar cinci au fost găsiţi morţi în apropierea unui bloc din cartierul Crângaşi din Capitală. Principala ipoteză a anchetatorilor este că femeia şi-ar fi aruncat copilul de la etajul opt şi apoi s-ar fi sinucis.

Poliţiştii au fost sesizaţi, prin numărul de urgenţă 112, de o persoană care trecea prin acea zonă şi a spus că lângă un bloc sunt o femeie şi copilul ei, ambii decedaţi.

Anchetatorii au stabilit că este vorba despre o femeie de 35 de ani şi de băiatul acesteia, în vârstă de cinci ani, care locuiau într-un apartament din acel bloc. Surse din rândul anchetatorilor spun că femeia ar fi fost într-o stare de depresie, după o ceartă în familie.

Dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri, care a deschis o anchetă coordonată de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, în condiţiile în care încadrarea faptei este crimă, urmată de sinucidere.

La Poliţia Capitalei urmează să fie audiate persoane care pot da detalii privind împrejurările în care s-a produs incidentul.

foto: adevarul.ro