12.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 13:31

Șeful Poliției Caracal și-a depus cererea de pensionare. Urma să fie demis

spot_img

Nicolae Mirea, unul dintre şefii de Poliţie implicaţi în cazul Alexandrei, a decis să iasă la pensie, scrie G4Media. Decizia de pensionare va fi aplicată de pe data de 5 august.

Nicolae Moga, ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat, 6 zile, a apucat să anunþ înainte de a renunța la portofoliul abia preluat că il va demite pe șeful poliției Caracal.

Pe numele lui Nicolae Mirea a fost declanşată de urgenţă procedura cercetării prealabile şi urma punerea lui la dispoziţie, iar apoi demiterea, potrivit unor surse din poliție citate de G4Media.ro.

Nicolae Mirea este polițistul care a declarant la un post de televiziune că acțiunea poliției de salvare a Alexandrei nu a reușit pentru că fata i-a indus în eroare.

„Prima dată ne-a sunat fata. După, am sunat la numărul acela și nu ne-a mai răspuns. Și peste cam vreo jumătate de oră a sunat ea, din nou și nu știu ce s-a făcut. Nu știu dacă au sunat subordonații mei sau nu, atunci a apucat fata să le spună că vede un brad, vede un nuc, că sunt niște câini, da, ne-a dus în eroare cu o poartă roșie care nu era la drum. Bine, nu asta contează. Eroarea era totală. Am căutat cu toată poliția elementele ca o casă să aibă un brad, un nuc și așa mai departe. Brazii erau doi mici, nici nu depășeau un gard. Erau în fața casei. În sfârșit… „ s-a apărat Mirea