21.2 C
București
marți, 30 mai 2023 - 10:39
No menu items!

Șeful PNL București, primarul Ciprian Ciucu, care se opune alianței cu PSD: „Fără mine, alianța pe București s-ar destrăma în câteva zile. Nicușor Dan ar fi pe nicăieri”

spot_img

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, care este și liderul organizației PNL București, și care s-a opus, în ședința de luni seară a conducerii PNL, pentru o alianță cu PSD, susține că fără el, alianța cu ceilalți primari din Capitală, inclusiv cu Nicușor Dan, s-ar destrăma „în câteva zile”.

Ciprian Ciucu este dintre cei 22 de lideri de organizații care au votat împotriva unei alianțe cu PSD. Întrebat pe Facebook dacă își va da demisia din PNL, pentru că asta ar însemna să își piardă și fotoliul de primar, sau „rămâi în partid și să taci. Îți vezi frumos de treaba ta la sector, mai faci un pod, mai mături o frunză, mai asfaltezi o stradă, faci bine la oameni, lumea te iubește, poate te mai votează o dată”, Ciucu a răspuns că s-a gândit la varianta unei eventuale demisii, dar în acest scenariu „alianța pe București s-ar destrăma în câteva zile”.

„M-am gândit. Și mă gândesc. Ceea ce mă ține este că fără mine, si știu ce vorbesc, alianța pe București s-ar destrăma în câteva zile. Nicușor Dan ar fi pe nicăieri în acest context și 3 ani ar trece degeaba. Reflectez”, a relatat edilul sectorului 6.

Marilena Nedelcu