10.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024 - 22:36
No menu items!

Secretele frumuseții unui supermodel

spot_img

Elle Macpherson: „Nu beau, nu fumez, nu iau pastile, nu mănânc carne roşie”

 Elle-Macpherson

Vedeta australiană Elle Macpherson, în vârstă de 50 de ani, se menţine în formă cu exerciţii zilnice de respiraţie, meditaţie, dar şi cu un supliment alimentar, Super Elixir, notează Yahoo News.

Cu un corp tonifiat, cu pielea fină şi fără celulită, Elle Macpherson arată senzaţional. Fotomodelul australian are un set de reguli de la care nu se abate pentru a-și păstra frumusețea.

„Când sunt stresată, îmi iau 15 minute în care respir, vizualizez clipele fericite și lucrurile frumoase și urmăresc tuturiale video despre meditație”, a mărturisit ea.

Asemenea modelelor Miranda Kerr și Rosie Huntington-Whiteley, Elle Macpherson este convinsă că metodele sale sunt foarte bune și și-a lansat propriul produs cu efect de antiîmbătrânire. Este vorba de un supliment alimentar, denumit The Super Elixir by WelleCo, bazat pe o combinație de elemente nutritive alcaline, un produs despre care modelul a spus că este singurul medicament pe care îl ia.

Suplimentul a fost creat special pentru Elle, după mai mulți ani de cercetare, de Dr. Simone Laubscher PhD, medic nutriționist specializat în prevenirea bolilor de alimentație, scrie Daily Mail.

Pudra, care poate fi presărată peste salate sau amestecată cu sucuri și smoothie-uri, contribuie la o alimentație sănătoasă și asigură funcționarea optimă a organismului, notează ziarul britanic.

„Nu beau, nu fumez, nu iau pastile, nu mănânc carne roşie”

„Am multe de făcut și dacă nu mă hrănesc cum trebuie, nu mă simt bine. Ani la rând, am luat vitamine și tot felul de pudre. Am încercat medicina alternativă, acupunctura, reflexoterapia. Sunt foarte grijulie. Nu beau, nu iau pastile, nu fumez, ce altceva pot să fac? Dar nimic nu mergea pentru mine și i-am spus doctorului că nu mă simt bine. Mi-a zis că organismul meu e un mediu prea acid, din cauza stresului, a călătoriilor și a lipsei de somn”, a povestit vedeta.

Atunci, Elle a decis să creeze Super Elixir, care este conceput pentru a întări nutriţia sănătoasă la nivel celular şi pentru a stimula sistemul circulator, pe cel endocrin (hormonal), digestiv şi nervos.

Pentru femeile care nu au posibilitatea de a duce un stil de viaţă ca al modelului australian, există câteva soluţii simple. „Nu beţi niciodată cafea după masă şi beţi trei litri de apă pe zi, e cel mai important sfat pe care vi-l pot da”, subliniază Elle, care pledează şi pentru integrarea sportului în viaţa de zi cu zi:. „Vorbesc de sport, nu de exerciţii, îmi place orice mă scoate afară, cum ar fi schiatul, alergarea, bicicleta sau călăria. Cred că e mai uşor să faci toate astea în America, dar recomand să faceţi mişcare 45 de minute pe zi, chiar dacă e doar o plimbare la aer curat.”

Frumuseţea vine din interior

Elle Macpherson a lansat recent şi o nouă trustă de machiaj profesional, după succesul de care s-a bucurat linia The Body, scoasă pe piaţă în 2010. Ea a folosit trucurile şi sfaturile pe care le-a deprins de-a lungul carierei sale în industria modei, pentru a crea produse care să le ajute pe femei să arate acasă ca şi cum ar defila pe podium. „Cred că frumuseţea vine din interior. Aşa că produsele mele se axează pe detoxifiere, circulaţie şi pe ideea de wellness”, a explicat ea.

Deşi nu s-a cantonat prea mult pe machiaj, modelul crede că părul este cel mai valoros accesoriu al unei femei. „O culoare frumoasă este tot ce-ţi trebuie. Este foarte important ca aceasta să se potrivească cu cea a pielii tale”, spune vedeta.

Top-modelul s-a căsătorit anul trecut cu logodnicul ei, Jeffrey Soffer, un miliardar din Miami, în cadrul unei ceremonii organizate pe insula Fiji, la care au participat doar rudele şi câţiva prieteni apropiaţi. Macpherson se despărţise de Jeffrey Soffer în martie 2012, după o relaţie de doi ani, însă la un an după acea despărţire cei doi au anunţat că s-au împăcat şi că s-au logodit. Jeffrey Soffer este un miliardar din Miami care conduce o companie specializată în afaceri imobiliare.

C.A.