13.9 C
București
luni, 10 mai 2021 - 22:52

Scandalurile din coaliție sunt pentru Klaus Iohannis “afirmații mai puțin fericite”

Președintele Klaus Iohannis a refuzat să comenteze contrele din coaliție din ultima săptămână, el preferând să vorbească, miercuri, doar despre campania de vaccinare, pe care a catalogat-o ca fiind un succes.

Despre declarațiile dure făcute de unii dintre liderii USR-PLUS sau PNL la adresa partenerilor din coaliție, președintele s-a limitat să spună că sunt niște “afirmații mai puțin fericite“.

„Despre anumite contre din Guvern, cu siguranță ați urmărit cu atenție ce s-a întâmplat. Au fost afirmații mai puțin fericite din diferite părți, dar haideți să revenim la campania de vaccinare. Campania de vaccinare este un succes”, a spus Klaus Iohannis, care a participat, miercuri, la  Centrul mobil de vaccinare de la Afumaţi, judeţul Ilfov.

Iohannis a mai afirmat că numirea noului ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, din partea USR-PLUS, va fi făcută chiar miercuri seară. El a răspuns unei întrebări despre demiterea lui Vlad Voiculescu, spunând că revocarea a fost corectă.

Referitor la noul acord al coaliției de guvernare, Klaus Iohannis a spus că „în orice coaliție e bine ca aceste reguli de colaborare să fie bine gândite și bine puse în practică.”

Emanuel Stan