16.8 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 9:07
No menu items!

Scandal uriaș și anchetă la Eurovision după ce solistul trupei câștigătoare a fost acuzat că ar fi prizat cocaină

spot_img

Damiano David, solistul trupei italiene câştigătoare a Eurovision 2021 suspectat că a consumat droguri în timpul finalei de sâmbătă seară, a fost exonerat în urma unei anchete şi după ce a fost testat în acest sens, a anunţat European Broadcasting Union. Bănuielile au apărut imediat ce pe internet au apărut imagini care îl arătau pe solist aplecat peste masă în timpul finalei. Acesta a dezmințit speculația.

Înainte ca trupa Maneskin să fie declarată câștigătoare, vocalistul Damiano David a fost surprins de camere aplecându-se cu capul spre masa din camera verde, unde reprezentanții Italiei așteptau finalizarea procesului de jurizare. Acest gest a stârnit în online speculația că acesta ar fi prizat cocaină.

În timpul conferinței de presă după câștigarea trofeului Damiano David a fost întrebat dacă a prizat sau nu cocaină. Acesta a negat acuzația, explicând că se aplecase peste masă pentru a ridica niște cioburi de sticlă.

EBU a confirmat că sub masă se aflau resturi de sticlă, care pot fi văzute şi în înregistrarea transmisiunii, potrivit BBC.

„Nu consum droguri. Vă rog, nu spuneţi asta. Fără cocaină”, a spus sâmbătă David.

EBU a transmis că este „alarmată” că specualţii eronate ce duc la ştiri false au umbrit spiritul şi rezultatul evenimentului şi au „afectat pe nedrept trupa”.