16.7 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 19:12

Scandal monstru în avionul în care se afla naționala U21 a României.”S-au înjurat ca la ușa cortului”

spot_img

O serie de incidente au avut loc în avionul cu care naţionala de tineret a României U21 se întorcea din Spania, unde efectuase un stagiu de pregătire. Doi călători s-au plâns de comportamentul neadecvat al jucătorilor care s-au certat și s-au înjurat în gura mare, atât pe aeroport, cât și în avion, scrie DigiSport.

Selecționata pregătită de Florin Bratu s-a întors din ultimul cantonament cu un avion comercial, iar mai mulți „tricolori” ar fi perturbat buna desfășurare a zborului. Scenele teribile care s-ar fi petrecut în avion au fost descrise de un pasager.

“Mergeam agale prin duty free. Deodată, foarte multă zarvă, voci din ce în ce mai gălăgioase. La un moment dat, auzim un șir de înjurături. I-am recunoscut pe Markovic, Baiaram și Cîmpanu. Am rămas puțin uimit de comportamentul necivilizat, așa că am încercat să mă îndepărtez de ei.

După decolarea avionului spitirele s-au mai calmat puțin. Băiatul din fața mea, Cîmpanu, insista să se arunce în scaun necontrolat. Ba îl pălmuia pe cel din dreapta sa, ba pe cel din fața sa. Înjurături adresate colegilor, care le acceptau ca pe niște saluturi. Injurii rasiste la adresa lui Baiaram și Markovic, dar își permit pentru că sunt prieteni. Distracție maximă. Nimeni nu le spune nimic să se calmeze.

O însoțitoare de zbor, româncă, care și ea a fost abuzată de Cîmpanu și Baiaram, vine spășită și își cere scuze în numele companiei pentru zborul cu probleme. Atenție! Însoțitoarea de zbor era vizibil afectată de tot și a încercat să îndulcească dimineața. Ieșind din avion, se vedea clar după cantitatea de mizerie lasată în urmă, unde începea și unde se termina delegația României la fotbal U21″, a povestit un pasager potrivit DigiSport.

Antenorul echipei nu a fost de acord cu comportamtul sportivilor, dar le-a luat totuși apărarea spunând că erau obosiți după multe ore de zbor.

,,Am vorbit cu Baiaram, cu Cîmpanu, mi-au spus că s-a exagerat puțin. Au fost mici probleme. Sunt niște adolescenți, care se mai tachinează în glumă. Nu e bine ce-au făcut, sunt într-un spațiu public, reprezintă naționala României.

Însă, echipa venise după 3 ore și jumătate de zbor de la Malaga la Viena, 6 ore și jumătate de stat în tranzit. După, încă o oră de zbor. Situația aceasta pandemică… există nervozitate, vrei să ajungi acasă după 10 de zile de cantonament. Plus că suntem destul de sensibili în această perioadă.

Ei nu au dreptul să reacționeze, îmi cer eu scuze public față de domnul respectiv și de soția dânsului”, a declarat Bratu.

C.D.