0 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022 - 22:36
No menu items!

Scandal la DSVSA București. Dosar penal după ce directorul executiv și adjunctul său s-au bătut. Motivele sunt șocante

spot_img

Scandal la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) București, soldat cu un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Directorul executiv și adjunctul său au sunat, pe rând, la 112, după ce au avut o altercație din motive de-a dreptul ilare. 

Surse judiciare au precizat că dosarul a fost înregistrat la Secția 13 Poliție, după ce directorul executiv adjunct al DSVSA București, dr. Adrian Vasile, a reclamat faptul că a avut o altercație, în sediul instituției din str. Ilioara, cu directorul executiv, dr. Ovidiu Zvorișteanu. 

Potrivit plângerii depuse de Adrian Vasile, altercația a avut loc în baia folosită de directorul executiv care și-a acuzat adjunctul că utilizează fără drept acest spațiu. Directorul adjunct a susținut în fața polițiștilor că a fost împins în perete de șeful său. 

La rândul său, directorul executiv, Ovidiu Zvorișteanu a susținut – spun aceleași surse – că l-a surprins pe adjunct în camera cu dulciuri, deși acesta nu avea ce să caute în acel loc. 

Emanuel Stan