10.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024 - 22:47
No menu items!

Samsung vrea să lanseze anul viitor un smartphone Galaxy cu ecran care acoperă marginile

spot_img

samsung

Samsung Electronics vrea să lanseze anul viitor un smartphone Galaxy cu ecran care acoperă marginile aparatului, astfel încât utilizatorii vor putea citi mesajele din orice poziţie, potrivit unor persoane apropiate acestui plan.

Potrivit surselor, telefonul va folosi o versiune îmbunătăţită a tehnologiei Youm a Samsung, folosită în prezent la aparatul Galaxy Round,  informează Bloomberg.

Ecranul cu trei feţe ar putea fi folosit la telefoanele premium S sau Note, sau la o nouă gamă de smartphone-uri. Samsung intenţionează ca fiecare faţă a ecranului să poată fi operată independent.

Samsung nu a stabilit o dată pentru lansarea noului model de telefon, dar potrivit unei surse este probabil ca produsul să fie disponibil în a doua jumătate a anului viitor. Tehnologia Youm a fost prezentată în ianuarie la salonul electronicelor de consum de la Las Vegas.

Compania Samsung îşi diversifică portofoliul de produse prin extinderea utilizării ecranelor flexibile, prin lansarea smartwatch-ul Galaxy Gear şi prin înregistrarea unui patent de design pentru ochelari care pot răspunde la apelurile telefonice în timp ce utilizatorul face sport.

D.M.