3 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 2:41
No menu items!

Samsung va lansa primul smartphone cu ecran curbat, Galaxy Round

spot_img

samsunggalaxyround

Samsung Electronics va lansa, joi, noul său model, Galaxy Round, primul smartphone cu ecran curbat.

Galaxy Round, care are un ecran cu diagonala de 5,7 inci, va fi lansat în Coreea de Sud și va costa 1,09 milioane won (1.010 dolari americani), potrivit unui comunicat al companiei Samsung, citat de Bloomberg.

După lansarea “ceasului inteligent” Galaxy Gear, a telefonului Galaxy Golden și a Samsung Galaxy Note 3,  compania reconfirmă strategia de diversificare a gamei de produse și atacă tot mai multe segmente de piaţă şi categorii de preţ, pentru a crește vânzările.

Astfel, în urma progresului înregistrat în dezvoltarea panoului flexibil, Samsung își extinde produsele intrând pe o nouă piață, a ecranului curbat.

“Acest telefon semnifică mai mult decât pare. În următoarele 18 luni, am putea asista la lansarea unor dispozitive flexibile de către Samsung. Acesta ar putea schimba jocul.”, a comentat un analist din Hong Kong, Warren Lau, pentru Bloomberg.

Samsung a prezentat în luna ianuarie prototipul unui ecran flexibil, produs din material plastic în loc de sticlă, având tehnologie OLED (organic light-emitting diode).

Daniela Marinescu