13.8 C
București
vineri, 24 mai 2024 - 4:31
No menu items!

Sănătate cu ajutorul energiei cosmice

spot_img

Condiţiile de mediu şi de viaţă din zilele noastre au înstrăinat omul de natura mamă, mutilându-i capacităţile native de a capta energia biocosmică necesară proceselor biofizice şi biochimice ale organismelor. Energia aceasta vitală intensifică procesele recuperative  şi cele fiziologice care determină relaţia de transformare a materiei în energie şi a energiei în materie.

Aceasta este de neînlocuit şi, atunci când devine deficitară din cauza condiţiilor nefavorabile de recepţie (de mediu şi vârstă), se produc bolile şi dereglările denumite degenerative. „Cosmoenergoterapia BRIO” este o metodă de tratament spectaculoasă, brevetată la OSIM de ing. Lucreția Brezeanu. Cercetătoarea a pus la punct un instrument capabil să capteze fluidului electromagnetic natural sau energia cosmică şi să le transfere către organismul uman. Ea a plecat de la premiza că pentru a vindeca anumite boli trebuie mai întâi să se realizeze reechilibrarea şi recuperarea funcţională a parametrilor biologici optimi, specifici fiecărui organism la nivel fizic, psihic şi intelectual.

Terapeuta Lucreția Brezeanu are o metodă proprie care vizează mai întâi stimularea organismului pacientului pentru ca acesta să poată primi tratamentul. După cum afirmă doamna Brezeanu, tratamentul prin metoda BRIO nu este nociv şi nu are efecte secundare. Cei care vin să se trateze aici trebuie să declare cu precizie bolile pe care le-au avut şi intervenţiile chirurgicale suferite, bolile de familie, dacă sunt dependenţi de cafea, alcool sau droguri, specificul muncii pe care o prestează (mediu toxic sau în vecinătatea agregatelor electrice de mare putere şi să spună dacă urmeză în paralel alte terapii energetice neconvenţionale. Ei trebuie să prezinte ultimele reţete, radiografiile, ecografiile, etc.

În timpul tratamentului, pacienţii poartă o lenjerie albă, şosete albe din bumbac, iar ultima masă trebuie luată cu 30-40 de minute înainte de intervenţie. În funcţie de boala fiecăruia, este aplicată metoda celor cinci elemente (sau anotimpuri), astfel că, programarea suferinzilor se face cu mare stricteţe la date şi chiar ore când organismul este în situaţia optimă de a primi efectele energiei cosmice. Totodată, organele pacientului sunt tratate într-o ordine anume. „Dacă cineva suferă de inimă, i se va trata mai întâi ficatul, pentru că se știe încă din antichitate că acesta influenţează cordul. E un complex de tratament regenerativ, recuperativ cu surse naturale, fără efecte nocive, folosit cu succes în cazuri de diabet, în afecţiuni degenerative sau în restabiliri după accidente şi intervenţii chirurgicale. Este util și pacienților care suferă de Alzheimer, leucemii, anemii, boli de ochi, tumori, fobii, etc.” , ne-a spus ing. Brezeanu.

De peste 20 de ani, Lucreţia Brezeanu cercetează cu pasiune acest fenomen. Totul a început într-unul dintre laboratoarele fostului ICECHIM, când tânăra cercetătoare a inventat, pe baza piramidei energetice, o „antenă” pentru unde cosmice. Pentru că pe vremea aceea, captarea energiei cosmice şi utilizarea unui aemenea obiect nu puteau fi privite cu ochi buni, Lucreția Brezeanu a fost nevoită să ascundă invenţia undeva în interiorul laboratorului, unde erau foarte multe flori. Surpriza a fost să constate că, după un timp, plantele au căpătat dimensiuni neobişnuite, de parcă cineva nevăzut le-ar fi tratat cu îngrășământ. Ing. Brezeanu și-a dat seama imediat că aparatul ei a realizat această „năzbâtie”. Deci, funcţiona!

 Au urmat multe luni de documentare, muncă, cercetare. Apoi, Lucreția Brezeanu s-a gândit să aşeze în interiorul piramidei o reproducere a coroanei faraonilor egipteni. „Într-o pictură găsită într-una dintre piramidele de la Giseh, faraonul era aşezat într-un anume mod, iar elementele din care era făcută coroana şi dispunerea lor, în general ansamblul decoraţiunii, au avut pentru mine o anume semnificaţie. Atunci mi-a venit ideea. O voce lăuntrică mi-a spus să nu renunț. Și am continuat. Am confecționat o coroană asemenătoare cu cea a faraonilor. De la piramidă pleacă mai mulţi conductori, care au la capăt bucăţi de sticlă, de quarţ, ca nişte electrozi. Pacienţii stau în jur de două ore în contact direct cu acest aparat. Terminaţiile de sticlă ale lui se aplică pe piele şi în jurul capului şi stau lipite de corp prin propria lor energie. Mulţi dintre beneficiarii tratamentului au reuşit să-şi vadă în timpul şedinţelor propria boală de care suferă la nivel microscopic şi chiar calea de vindecare, unii dintre ei au avut viziuni profetice sau au călătorit în timp.”, a mai precizat terapeuta.

Înainte de începerea tratamentului, pacienții trebuie să urmeze un regim alimentar de eliminare a toxicităţii organismului cu ajutorul unei cure de ceaiuri diuretice, laxative, naturale, neiritante (în plus pot mânca prune, struguri, pepene, miere, halva, iaurt cu tărâţe). Este absolut necesară curăţarea atentă, de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, a cavităţii bucale şi a limbii. Se recomandă, în acest scop, o gargară cu ulei produs la rece, micşorarea consumului de carne, cafea, ţigări şi normalizarea perioadelor de somn.

Răzvan Mateescu