12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:37
No menu items!

România a ratat barajul pentru Campionatul Mondial de fotbal 2022. Rădoi pleacă de la Națională

spot_img

Naţionala de fotbal a României a învins Liechtensteinului cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, la Vaduz, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, potrivit GSP.ro. Nu a fost de ajuns însă ca selecțioanta să prindă barajul de calificare la turneul final. După meci, antrenorul Mirel Rădoi a anunțat că pleacă.

„Este ultima conferință de presă ca selecționer. Am luat decizia, cred că e normală dacă nu am reușit să mă clasez pe primele două locuri.

Cred că este cel mai bun lucru pe care-l pot face, să-mi asum eșecul prin a nu continua.

Nu există o demisie, contractul se încheie. Am luat decizia finală de a nu continua”, a spus Rădoi la conferința de presă de după meci.

Tricolorii, care aveau nevoie ca Islanda să nu piardă cu Macedonia de Nord, pentru a termina pe locul secund, s-au impus prin golurile marcate de Dennis Man (8), Nicuşor Bancu (87), însă nu au beneficiat de ajutorul nordicilor, învinşi cu 3-1 la Skopje.

Meciul cu modesta selecţionată a Liechtensteinului a fost unul în sens unic, ocaziile la poarta lui Benjamin Buchel succedându-se una după alta. România a deschis scorul în minutul 8.