-3.6 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 9:40
No menu items!

Remus Borza, favorit pentru fotoliul de ministru al economiei

spot_img

Borza_SZ

Fostul administrator judeciar al Hidroelectrica, actual președinte al Consiliului de Supraveghere a activității companiei de stat, Remus Borza, este dat ca favorit pentru fotoliul de ministru al economiei, în locul demisionarului Varujan Vosganian. Cel puțin așa susțin surse guvernamentale, în ciuda faptului că portofoliul aparține PNL.

Contactat telefonic de Sursa Zilei, Remus Borza a spus: „încă nu mi-am dat demisia de la Hidroelectrica”. Cât despre posibila sa nominalizare în funcția de ministru al economiei, Borza nu a infirmat, dar nici nu a confirmat, ci a răspuns scurt: „Nu comentez, vă mulțumesc pentru înțelegere”.

Remus Borza a fost coleg la Facultatea de Drept cu prim-ministrul Victor Ponta, ministrul justiției, Robert Cazanciuc, ministrul delegal penntru marile proiecte, Dan Șova, cu procurorul general Tiberiu Nițu, procurorul Petre Voinescu, ajuns la ANAF, cu Avocatul Poporului, Crișu Anastasiu.

Poate voi fi numit ministru la remanierea de peste două săptămâni

Remus Borza
Euro Insol
17 septembrie 2009

Borza: Poate voi fi numit ministru la remanierea de peste două săptămâni!

Remus Borza este urmărit penal din data de 8 iulie de procurorii Parchetului Curții de Apel București pentru conflict de interese.

Andi Topală