16.8 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 11:36
No menu items!

Răzbunarea lui „Grindă”. Ion Ștefan îl atacă pe Marcel Vela aducându-și aminte că i-a furat portofoliul internelor

spot_img

Ministrul dezvoltării, Ion Ștefan, alias „Grindă”, a găsit un moment oportun să se răzbune pe colegul său din Guvern, Marcel Vela. Se pare că Ștefan nu a uitat momentul formării Guvernului, când trebuia să ocupe el postul de ministru de interne, iar acum se răzbună pe Marcel Vela, dându-i o palmă cu mâna sa dreaptă, consiliera Iulia Crețu.

Consiliera lui „Grindă” a postat pe contul personal de Facebook un mesaj extrem de acid la adresa colegului din Guvern al șefului ei, ministrul de interne Marcel Vela.

Iulia Crețu a simțit nevoia să glumească pe seama unei postări a Biroului de Presă al Ministerului Afacerilor Interne, în care au fost folosite figura și numele celebrului fotbalist Lionel Messi, pe picior de plecare de la FC Barcelona.

În încercarea de a glumi, consiliera Iulia Crețu a lansat un atac acid la ministrul Vela, spunând că „și-a luat un nou consilier specializat pe atacuri”, atașând comentariului fotografia folosită de Biroul de Presă al MAI cu Messi la pupitrul conferințelor de presă din instituție. Probabil că Iulia Crețu a uitat gafele, inclusiv de limbaj, din portofoliul șefului ei, Ion „Grindă” Ștefan.

Ioana Theodoru