-0.5 C
București
duminică, 23 ianuarie 2022 - 13:59
No menu items!

Războiul din PNL se acutizează. S-a ajuns la schimbatul yalelor

spot_img

PNL Timiș este aproape de implozie. Neînțelegerile între susținătorii lui Florin Cîțu și cei ai lui Ludovic Orban au condus la gesturi de neînțeles între ei. Cel mai recent s-a întâmplat în această dimineață când unii liberali au descoperit că yala de la ușa sediului a fost schimbată. Practic, susținătorii lui Cîțu de la Timiș i-au lăsat pe afară pe cei ai lui Orban. Momentul a fost povestit de liberalul Claudiu-Martin Chira, pe pagina sa Facebook. „Partidul, luat captiv de niste primitivi”, a scris Chira.

Claudiu-Martin Chira a povestit pe facebook că el și colegii lui din filiala municipală nu au mai putut intra, marți, în sediul partidului și a acuzat că nu își poate exercita dreptul de a de munci. Claudiu-Martin Chira are în sediul PNL cabinetul parlamentar.

”Incredibil ce se intampla in PNL Timis -secretarul general Danut Groza a schimbat yala de la usa partidului si a luat cheia. Fiind plecat la Bucuresti in ultimele zile, am aflat cu surprindere ca nu se mai poate intra in sediul de la partid deoarece nu se mai potrivesc cheile de la intrare.

Am fost sunat de mai multi colegi si colaboratori care voiau sa intre in sediu, dar nu au putut deschide usa. Dupa mai multe telefoane am aflat ca secretarul general Danut Groza a schimbat yala pentru ca membrii alesi ai PNL Timisoara sa nu mai poata intra, dupa ce presedintele Raul Ambrus si mai multi colegi au mers vineri pentru a face o poza, fotografia pe care o stiti deja.

Chira a mai adaugat ca PNL Timis arata ca un partid luat captiv de ”niste primitivi”.

”Consider ca Alin Nica si Danut Groza nu pot trata PNL Timis ca pe Caminul Cultural de la ei din sat, sa chemi primarul cu cheia sa deschida. PNL Timis arata pe zi ce trece ca un partid luat captiv de niste primitivi si cei care am mai ramas trebuie sa luptam pana la capat pentru a reda membrilor libertatea si democratia interna”, a mai scris Chira pe Facebook.