Război total între Dan Andronic și Daniel Dragomir pe seama scandalului provocat de Darius Vâlcov

Scandalul legat de publicarea de către Darius Vâlcov a fișei medicale a lui Sandu Matei a provocat un sn schimb dur de replici pe Facebook între jurnalistul Dan Andronic și fostul ofițer SRI Daniel Dragomir. 

După ce Dan Andronic i-a cerut demisia lui Darius Vâlcov, Daniel Dragomir a reacționat pe contul său de Facebook. 

„Onoarea turnatorilor?

Nu il apar pe Darius Valcov.
Dar asa m-am saturat de ipocrizia si tupeul unora care o fac pe fecioarele curajoase cand de fapt sunt sclavii lui Maior si Coldea.

Andronic chiar are tupeu. Dar sa faci denunturi mincinoase, sa te duci noaptea la procurori sa torni minciuni ca sa bagi oameni la puscarie ca asa ti-a dat ordin Coldea e un act de onoare?

Vreti sa vorbim de onoare? O sa vorbesc eu incepand de azi de onoare:

Vom incepe cu echipa Firea, Maior, Oprea, Coldea, Ponta, Ghita, Andronic si pucistii din PSD care fac tot posibilul sa apere statul paralel. 
Am dat dovada de diplomatie pana astazi. Cred ca a trecut vremea diplomatiei”

Reacția lui Dan Andronic a fost promptă. 

O marmotă securistă care tot dă cu bățul pe gard de ceva vreme a început atacul! E normal, disperarea este mare, mai ales că el l-a sfătuit pe Vâlcov să publice documentul. Nu o să recunoască, că doar stă la masă cu minciuna. Nu l-a apucat conștiința, ci i s-a promis că-l ia Dragnea în coaliție, plus speranța cu decretul de amnistie. Pe el și încă vreo doi. Se crede mare recrutor de ziariști, amenință dacă nu este băgat în seamă, s-a certat cu Coldea de la bani și femei, este extrem de nervos că n-am intrat în combinațiile lui operative din România și Bulgaria. Le deșirăm pe toate.  Nu o să-mi pară niciodată rău că n-am cuplat la operațiunile lui de “spionaj”.  Poate doar că l-am cunoscut și apărat. 

Daniele, vine!

Valeriu Motoc

NICIUN COMENTARIU