9.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 2:00
No menu items!

Raliul Sibiului se promovează la Salonul Auto București

spot_img

Sibiu Rally, Sibiu 25-27 07 2013

Raliul Sibiului și-a amenajat un stand la Salonul Auto Bucureşti & Accesorii 2013 (SAB & Accesorii 2013), ca parte a campaniei de promovare a editiei din 2014. Etapa din Campionatul European de Raliuri este prima cu stand propriu la SAB, eveniment care se desfășoară între 10 și 20 octombrie.

”Până acum, am promovat Raliul Sibiului prin campanii outdoor, în online, la radio, TV și prin acțiuni de PR mai mult sau mai putin convenționale. Salonul Auto București și Accesorii este modul ideal de a promova Raliul Sibiului și într-un alt context. Publicul unui astfel de salon este pasionat de mașini, iar noi ne dorim să atragem cât mai mulți dintre ei și pe probele speciale de la ediția din 2014 a Raliului Sibiului”, a afirmat Sorin Itu, organizatorul etapei din Campionatul European de Raliuri 2013.

La standul Raliului Sibiului sunt expuse trei mașini de curse:

  • Renault Clio R3 Evo Maxi, pilotată de Alex Filip, campion la două roți motrice în 2012;
  • Subaru Impreza R4, pilotată de Simone Tempestini, campion la juniori in 2013;
  • Mitsubishi Lancer EVO 9, pilotata de Bogdan Marișca, dublu câstigător al etapei sibiene.

Pentru 2014, Raliul Sibiului va propune un concept nou, cu obiectivul de a rămâne în Campionatul European de Raliuri FIA. ”Obiectivul nostru principal este de a rămâne în Campionatul European și în prezent suntem în discuții cu cei de la Eurosport Events în ceea ce privește calendarul pe 2014, însă abia la începutul lunii noiembrie vom ști exact ce se va întampla anul viitor”, a mai spus Itu.

În 2013, Raliul Sibiului a fost a cincea etapă din cele nouă în Campionatul Național de Raliuri Dunlop și a șaptea etapă din cele 12 ale European Rally Championship.

Vlad Bârleanu