13.9 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 8:38
No menu items!

Radu Mazăre va renunța la Primăria Constanței. A apărut și prima candidatură

spot_img

Liderul PNL Constanța și-a anunțat intenția de a candida

Mazare-3_SZ

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a demisionat din toate funcțiile deținute în PSD și a precizat că, în curând, va renunța și la mandatul de eedil. Imediat a apărut prima candidatură la Primăria Constanța.

Radu Mazăre a anunțat, joi, că și-a înaintat demisia din toate funcțiile deținute în partid. Nu a renunțat la calitatea de mebru al PSD, dar a precizat că urmează să o facă în perioada următoare.

Azi mi-am dat demisia din toate funcţiile din partid. În câteva săptămâni sau luni, nu voi mai fi nici primarul Constanței, nici membru PSD. Nu voi mai fi în caruruile alegorice, nici carurile nu vor mai fi, a declarat Radu Mazăre.

Joi seară, în cadrul ședinței Biroului Județean al PNL Constanța, președintele organizației municipale, Robert Aurel Boroianu, a anunțat că intenționează să candideze pentru funcția de primar al Constanței.

Robert Boroianu i-a transmis, de altfel, anul trecut, lui Radu Mazăre, că ar fi bine să plece de la primărie și chiar și din țară. „Îi solicităm domnului primar Radu Mazăre să-şi dea demisia din funcţie şi să plece din ţară. Asta dacă poate şi îi dă DNA voie… Este clar că oraşul nostru are nevoie de o schimbare reală. Constanţa trebuie să devină ceea ce Sibiul reprezintă pentru sibieni. Este bine să reaşezăm valorile constănţenilor, să dăm dovadă de mai multă seriozitate şi implicare, să demonstrăm ce poate însemna un lucru bine făcut”, a spus Robert Boroianu.

aurel boroianu

Robert Aurel Boroianu este fiul liberalului Radu Boroianu, fostul secretar de stat la Ministerul Culturii în timpul guvernării USL, actualmente vicepreședinte al partidului-fantomă al lui Călin Popescu Tăriceanu, PLR. Robert Boroianu este cunoscut ca fiind fost director la Transelectrica și om de afaceri. Una dintre firmele sale, Gepeto Impex SA, este subcontractant pentru transportul produselor din cadrul programului „Laptele și cornul” din județ.

Andi Topală