7.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 3:13
No menu items!

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a confundat Argeșul cu Gorjul

spot_img

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a confundat două județe ale țării aflate la mare distanță. Prezent la Pitești, Argeș, pentru alegerea conducerii filialei din județ, alături de alți oficiali ai partidului, Stroe a spus că se află în județul Gorj.

Mai mulți lideri ai partidului, printre care Lucian Bode, Rareș Bogdan, Hubert Thuma și Virgil Popescu, au venit la alegerile de la Pitești să o sprijine pe Alina Gorghiu, care a candidat pentru șefia filialei. Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a avut un discurs extrem de laudativ la adresa Alinei Gorghiu, numai că a confundat județul în care se află.

„Cu siguranţă, alături de noul preşedinte Nicolae Ciucă, Alina Gorghiu va fi şi în structura centrală de conducere, şi aici la Gorj (sic!), omul de care cu siguranţă avem nevoie cu toţii, şi noi, şi dvs.”, le-a mai spus Stroe liberalilor argeşeni.

Alina Gorghiu a fost aleasă preşedinte al filialei Argeş a PNL. Au fost exprimate 357 de voturi în total. Gorghiu a obţinut 319 voturi, situându-se la mare distanţă de ceilalţi doi contracandidaţi.

Vicepreşedintele Doru Georgescu a fost votat de 27 de delegaţi la conferinţa de alegeri, iar Constantin Zăbavă a avut 5 voturi.

Şase voturi au fost declarate nule.

Marilena Nedelcu