23.5 C
București
marți, 5 iulie 2022 - 9:30
No menu items!

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, dată afară dintr-un restaurant. Motivul este ciudat

spot_img

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, a declarat sâmbăta aceasta că a fost rugată să părăsească un restaurant aflat în statul Virginia, noaptea trecută pentru că „lucrează” pentru președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

„Noaptea trecută mi s-a spus de către proprietarul restaurantului Red Hen din Lexington Virginia, să părăsesc incinta localului deoarece lucrez pentru @POTUS (președintele SUA). În consecință am părăsit localul cu pricina de o manieră politicoasă”, a declarat Sanders pe contul oficial de Twitter al Secretarului de Presă al Casei Albe.

„Acțiunile ei spun mult mai mult despre ea decât despre mine. Întotdeauna mă străduiesc să tratez oamenii, inclusiv pe cei cu care nu sunt de acord cu respect și voi continua să fac acest lucru”, a declarat Sanders.

Restaurantul ”The Red Hen” nu a putut fi contactat de către presa din SUA, iar site-ul lor nu pare să funcționeze. Un număr de persoane au criticat restaurantul pentru acest gest pe paginile de socializare ale acestuia.

La începutul acestei săptămâni, secretarul Departamentului pentru Securitate Internă al SUA, Kirstjen Nielsen ,a avut parte de un incident similar în timp ce lua masa la un restaurant mexican din Washington DC. Protestatarii i-au strigat „Rușine, rușine!”, acest incident survenind pe fundalul scandalului legat de politica intransigentă pe tema imigrație din America Latina a actualei administrații americane.

Alex Militaru