19.7 C
București
sâmbătă, 25 septembrie 2021 - 21:02

PSD le transmite celor de la USR PLUS că votează orice moțiune: “Terminați cu piesa «Adio, dar rămân cu tine»!”

spot_img

Mai mulți lideri ai PSD au transmis mesaje publice pe marginea crizei politice din coaliția de guvernare. PSD va vota orice moțiune de cenzură împotriva acestui guvern, dar lăsați teatrul ieftin, susțin PSD-iștii.

„USR PLUS este tot mai penibil jucând în piesa «Adio, dar rămân cu tine»! Ar demite guvernul Cîțu, dar ar rămâne ei în Palatul Victoria. Domnilor de la USR PLUS, PSD vă transmite clar: votăm orice moțiune care are ca scop căderea guvernului Cîțu. Însă, mare atenție, și voi faceți parte din acest Guvern! Deci, voi votați?”, a scris deputatul PSD Marius Constantin Budăi.

Și prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a postat pe Facebook un mesaj asemănător.

„Dan Barna, tot PSD e de vină? Pentru că voi nu v-ați înțeles pe bani și funcții? Sau asta e strategia voastră, să supărați atât de tare PSD astel încât să nu voteze? Vă dau o veste proastă! Puteți bate câmpii oricât, individual sau organizat, însă PSD va vota orice moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu! Ceea ce nu este valabil și pentru voi, nu?“, a spus Sorin Grindeanu.

PSD a postat public moțiunea pregătită împotriva Guvernului Cățu, pe care a anunțat că o va depune doar când va avea siguranța celor 234 voturi necesare adoptării ei. USR PLUS și AUR au pregătit, vineri după-amiază, împreună, o moțiune de cenzură care îl vizează pe premierul Florin Cîțu. Moțiunea USR PLUS va fi depusă doar în eventualitatea în care după ședința coaliției, prim-ministrul nu își va da singur demisia.

E. Stan