6.6 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 3:48

Protest #rezist în Piața Victoriei, în timpul mitingului PSD. Ce spune Jandarmeria

spot_img

Mitingul organizat de coaliția la guvernare pentru a protesta contra abuzurilor ar putea avea parte de o cotrademonstrație organizată de grupurile #rezist.

Protestatarii #rezist au anunţat, pe Facebook, că, sâmbătă, între orele 18 şi 23, în Piaţa Victoriei, vor organiza un protest, care se va suprapune cu mitingul organizat de PSD, aceştia precizând că Liviu Dragnea îşi poate găsi un alt loc pentru aceasta manifestare.

„SĂ FIE CLAR: În Piaţa Victoriei, zilnic între orele 18:00 şi 23:00 există un protest notificat de către protestatarii #rezist. Drept urmare multiplul cercetat penal, infractorul condamnat Liviu Dragnea are dreptul fie să facă miting în Piaţa Victoriei dar în afara intervalului orar 18:00 – 23:00, fie să îşi caută alt loc pentru miting, de preferat la el in Teleorman. Sâmbăta, 9 iunie 2018, în Piaţa Victoriei e protest #rezist, orice altă manifestaţie in zonă şi in intervalul orar este ilegală! NU CEDĂM, NU DĂM ÎNAPOI, PUNCT”, reiese dintr-o postare pe Facebook făcută de prostatarii #rezist.

Reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei au declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că protestul #rezist anunţat sâmbătă în Piaţa Victoriei nu are autorizaţie de la Primăria Capitalei în timp ce mitingul PSD a obţinut autorizaţie de la instituţia condusă de Gabriela Firea.

Olimpia Diaconiuc