24.8 C
București
miercuri, 22 mai 2024 - 20:32
No menu items!

Profesorul din București acuzat că are o relație cu o elevă, reținut. Este acuzat de viol

spot_img

Profesorul de Geografie din Bucureşti acuzat că are o relație cu o elevă a fost reținut pentru viol. Poliţiştii au fost sesizaţi de către directorul instituţiei de învăţământ, după ce imagini cu eleva şi profesorul au apărut pe o reţea de socializare.

”Astăzi, 12 aprilie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 9 Poliţie, sub supravegherea unui procuror specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară şi un mandat de aducere,  în Municipiul Bucureşti, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunii de viol săvârşit asupra unui minor in formă continuată”, a anunțat, vineri, Poliţia Capitalei.

În 9 aprilie, Secţia 9 Poliţie a fost sesizată, de către directorul unei instituţii de învăţământ, din Sectorul 2, cu privire la faptul că în spaţiul public ar fi apărut imagini în care o elevă, în vârstă de 18 ani, ar fi alături de un cadru didactic, în vârstă de 62 de ani.

”În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că persoana în vârstă de 62 de ani este profesor în cadrul instituţiei menţionate. De asemenea, din investigaţii a reieşit faptul că între elevă şi profesor ar fi început o relatie nepotrivită  din luna decembrie 2023, când aceasta avea vârsta de 17 ani”, a mai transmis sursa citată.

Profesorul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Totul a pornit de la o filmare care a apărut în online. Protagoniștii sunt o elevă de 18 ani și profesorul de Geografie de la Liceul Lucian Blaga din Capitală. Colegii fetei ar fi știut de multă vreme de relația lor. El a negat însă totul, spunând că este vorba doar despre o piesă de teatru.

                                                                                                          Adina Bucur