12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:33
No menu items!

Profesoară din Cernavodă, găsită moartă. Avea mâinile legate şi un căluş în gură

spot_img

O profesoară din Cernavodă a fost găsită moartă în casă, cu mâinile legate la spate şi un căluş în gură. Polițiștii au deschis o anchetă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi joi, în jurul orei 9.00, prin apel la 112, să intervină pentru deblocarea unei uşi în Cernavodă.

“La faţa locului s-au deplasat colegii de la Detaşamentul Cernavodă cu o autospecială de stingere şi o autospecială de descarcerare,  şi de asemenea în sprijin o ambulanţă SAJ. Sosiţi la fata locului,  pompierii au deblocat usa cu mijloacele din dotare şi în casă a fost găsită o persoana de sex feminin,  în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarată decedată”, a transmis ISU Dobrogea.

Sora profesoarei a fost cea care a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor şi pompierilor pentru a intra în casa femeii.

Poliţiştii criminalişti au fost chemaţi imediat la faţa locului, femeia de 50 de ani fiind găsită parţial dezbrăcată, cu mâinile legate la spate şi cu un căluş în gură.

Potrivit Antena 3, victima crimei de la Cernavodă se numeşte Cristina Palu şi era profesoară la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care femeia şi-a pierdut viaţa.