6.1 C
București
joi, 15 aprilie 2021 - 1:55

Rareș Bogdan: “Vlad Voiculescu să o oprească pe Andreea Moldovan din vorbitul fără sens la TV”

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat, joi, la emisiunea „Ce se întâmplă”, moderată de Răzvan Dumitrescu la DC News că, în opinia sa, „Vlad Voiculescu ar trebui s-o cheme pe doamna Andreea Moldovan și s-o oprească din impetuozitatea vorbitului la televizor sau în spațiul public.”

“Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu ar trebui să-i explice secretarului de stat Andreea Moldovan că fiecare vorbă aruncată de un om care e secretar de stat în Ministerul Sănătății are un impact extrem de puternic. Mă refer la impactul emoțional, la impactul economic și la componenta socială”, consideră Rareș Bogdan.

„Merg pe declarațiile președintelui și ale premierului care au fost extrem de clari și fermi: în România nu va fi un lockdown. Poate doamna Moldovan, fiind ocupată cu gestionarea unei situații în domeniul sănătății extrem, extrem de complicate, nu a fost atentă. Mă gândesc că poate află, în cele din urmă, înainte de a ieși în spațiul public și de a vorbi, că face parte dintr-un cabinet, dintr-un guvern, dintr-o coaliție guvernamentală și nu poate fiecare să vorbească ce vrea, cum vrea și când vrea. Cred că ar trebui să se uite pe declarațiile președintelui, premierului, inclusiv pe declarațiile ministrului”, a adăugat Rareș Bogdan.

„Știți, când ajung microfoanele în fața unui om, pe unii nu-i mai poți opri!”, a mai spus Rareș Bogdan la interviurile DCNews, făcând referire la Andreea Moldovan.