15 C
București
duminică, 19 mai 2024 - 1:38
No menu items!

Producătoarea de la Sinteza Zilei trece prin clipe de coșmar, având familia în Italia. VIDEO

spot_img

În orașul italian Bergamo, zeci de sicrie sunt transportate de camioanele militare spre crematorii, în alte regiuni. Producătoarea emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, Mihaela Andrei, a scris un mesaj emoționant pe Facebook. 

Mihaela Andrei povestește despre clipele de groază prin care a trecut când telefoanele soțului său erau închise. Și-a închipuit cele mai negre coșmaruri. DIn fericire, soțul său, Antonio Scola, a sunat-o și a calmat-o.

„Camionele armatei italiene cu 77 de sicrie pe care le duc in alte regiuni pentru crematoriu, la Bergamo nu mai e loc. Sunt atat de trista, iar cuvintele nu pot descrie ceea ce simt. Ieri dupa-amiaza, am fost la un pas sa fac infarct! Am simtit ca mor de disperare! Sotul meu, Antonio, eroul meu de la Spitalul Papa Giovanni din Bergamo a avut toate telefoanele inchise. Si nu am putut lua legatura cu el…am alertat toti cunoscutii sa intreb de el, dar cum nu pot sa se deplaseze unii a altii pentru ca e interzis, am trait ore in disperare…La 2 noaptea m-a sunat…eram treaza si plangeam…mi-a spus: am dormit, eram epuizat si telefoanele s-au descarcat, iarta-ma! Sa nu mai trec niciodata prin asta, caci orice veste trista ma distruge incet, incet! Puteti, voi prieteni sa ma intelegi? Va multumesc celor care in aceste zile mi-ati trimis mesaje si ganduri bune. Distanta ma omoara si faptul ca ai mei trec prin momente atat de grele! Dumnezeu sa ne ajute si sa ne ocroteasca pe toti!”, a scris Mihaela Andrei pe contul de Facebook.