6.5 C
București
luni, 4 martie 2024 - 1:37
No menu items!

Producătorul hip-hop Suge Knight, împuşcat într-un club din Los Angeles

spot_img

Knight, în vârstă de 49 de ani, un alt bărbat de 32 de ani şi o femeie de 19 ani, au fost răniţi

 Suge Knight

Producătorul Suge Knight a fost împuşcat de mai multe ori, duminică dimineaţă, alături de alte două persoane, într-un club din Los Angeles, acesta fiind internat în spital, potrivit Poliţiei, scrie Reuters.

„Putem confirma că persoana cunoscută sub numele Suge Knight se numără printre victimele împuşcăturilor din West Hollywood”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei din Los Angeles.

Knight, în vârstă de 49 de ani, un alt bărbat de 32 de ani şi o femeie de 19 ani, au fost răniţi, iar echipele de intervenţie i-au transportat la spital. Medicii se aşteaptă ca toţi trei să îşi revină, conform declaraţiilor autorităţilor.

Knight tocmai pleca de la o petrecere ocazionată de gala MTV Video Music Awards când au avut loc împuşcăturile, despre ale căror circumstanţe autorităţile nu au dat detalii, potrivit TMZ.com. Producătorul este internat la terapie intensivă, după ce a fost operat din cauza rănilor multiple provocate de gloanţe.

Knight, al cărui nume real este Marion, este cofondator al Death Row Records, o casă de discuri care a produs majoritatea hiturilor rap din anii 1990, pentru artişti ca Tupac Shakur, Dr. Dre şi Snoop Dogg.

 

C.A.