15 C
București
joi, 30 mai 2024 - 4:19
No menu items!

Procurorul militar Bogdan Pîrlog își recunoaște identitatea falsă de pe forumuri. Cum vorbește despre procurorul general al României

spot_img

Prim-procurorul militar adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar București, Bogdan Pîrlog, procuror-sindicalist și #rezist din dosarul 10 august, recunoaște că folosește contul „Caius Marcius” pe forumurile pe care își critică superiorii, face politică și își declară susținerea față de anumiți miniștri. 

Dezvăluirea a fost făcută de stiripesurse.ro care continuă publicarea unor imagini – capturi foto ale unor postări de pe „Forumul magistraților”. Potrivit acestora, multe dintre mesaje depășesc evident limita dintre exercitarea libertății de exprimare și calomnie. În prim-plan se află din nou Bogdan Pîrlog, alias „Caius Marcius”, copreședintele Asociației Inițiativa pentru Justiție. „Caius Marcius” pare să ducă un adevărat război pe forum cu procurorul general Gabriela Scutea pe care, la un moment dat, o califică drept „duduie cu intelect redus”. 

Mai multe detalii pe stiripesurse.ro.