3.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 9:39

Primele declarații după întâlnirea din Modrogan. Cîțu: “Nu a fost nicio concluzie”

spot_img

Discuțiile purtate de premierul desemnat, Dacian Cioloș, cu Florin Cîțu, Kelemen Hunor și Varujan Pambuccian, la sediul PNL, nu au avut niciun rezultat. Acesta este anunțul făcut, miercuri seara, de premierul interimar Florin Cîțu.

„Nu a fost nicio concluzie. Am spus și la întâlnire, și vă spun și dumneavostră că mi se pare normal ca cei care au declanșat criza să vină și cu o soluție. O să mai discutăm, să mai vedem. (…)Domnul Cioloș dorește să refacă coaliția de dreapta. O să mai discutăm.

Astăzi suntem aici din respect pentru români. Noi vrem ca România să nu rămână în criză. Dar soluția trebuie să vină de la cei care au aruncat România în criză. Nu s-a discutat nimic despre ministere, nu am văzut niciun program de guvernare.

Când a fost la Cotroceni domnul Cioloș, presupunem că a avut o majoritate în spate. Acea majoritatea a fost USR-AUR-PSD. Are o majoritate testată prin vot politic în Parlament. În spatele deciziei de a fi propus a fost acest lucru. (…)Responsabilitatea găsirii unui premier este a lui Dacian Cioloș.

Noi suntem un partid responsabil, vrem să rezolvăm această criză, dar nu noi am provocat această criză”, a declarat Florin Cîțu.

Raluca Dan