21.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024 - 16:33
No menu items!

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, are COVID, deși e vaccinat: „Nu poți dormi noaptea când mii de oameni nu apă caldă și căldură în pandemie”

spot_img

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat că este în a doua săptămână de carantină după ce a fost depistat pozitiv cu COVID, deși este vaccinat. El susține că are un plan de termoficare pentru zona de Vest a Capitalei, pe care vrea să i-l prezinte primarului Capitalei, Nicușor Dan.

„Am fost puțin prezent mediatic deoarece am avut Covid 19, în curând ies din izolare. Am avut o primă săptămână grea, cu fel și fel de dureri, frisoane și suferințe, dar faptul CĂ AM FOST VACCINAT M-A AJUTAT ENORM ca recuperarea să fie rapidă.

Acum, la finalul celei de a doua săptămâni sunt bine, determinat, energizat, pe telefoane și abia aștept să îmi reiau activitatea imediat ce se vor finaliza cele 14 zile de carantină”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Ciucu, care este și președintele PNL București, susține că îi va propune, în zilele următoare, primarului general Nicușor Dan, un plan de termoficare pentru Vestul Capitalei.

„Minuni nu se pot face, dar pași în direcția corectă se pot face, chiar dacă rezultatele nu vor apărea iarna acesta ci doar în următorii ani. Am primit înjurături, înțeleg, face parte din fișa postului, înjurați, dar un singur lucru vă rog să nu îl mai spuneți: acela că nu îmi pasă. Asta nu ne ajută și mă demotivează. Nu ați vrea să fiți în pielea mea, să nu dormi noaptea, să te gândești că acum în pandemie oamenii nu au au acces la apă caldă și căldură„, mai susține Ciucu.

Marilena Nedelcu