9 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 11:12
No menu items!

Președintele FR de Rugby, Alin Petrache, inspecție pe stadionul Arcul de Triumf, înaintea meciului România – Argentina

spot_img

Președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, și vicepreședintele Federației Române de Rugby, Anton Pisaroglu, au inspectat starea stadionului „Arcul de Triumf”, pentru a se asigura că meciul de mâine cu Argentina se va desfășura în cele mai bune condiții.

“M-am bucurat să văd că stadionul se află într-o stare excelentă și că suntem pregătiți pentru inaugurare.

Avem un stadion de rugby modern, construit la standarde europene, pe care putem organiza meciuri din campionatele naționale și internaționale. Finalizarea construcției stadionului „Arcul de Triumf” se datorează colaborării foarte bune dintre Federația Română de Rugby și Ministerul Tineretului și Sportului. Le mulțumesc autorităților și colegilor de la Federația Română de Fotbal pentru sprijinul acordat și pentru că s-au implicat pentru a construi, și în România, un stadion de rugby modern”, a declarat Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby.

Vicepreședintele Federației, Anton Pisaroglu, a subliniat că “este cu adevărat o realizare să avem un stadion de rugby de asemenea calibru în România. Prin astfel de investiții susținem performanța în sport”.

C. Dumitrescu