12.9 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 1:16

Lecția de vineri a lui Orban către Cîțu: “Eu de regulă nu tranșez. Eu adun, susţin, promovez, comunic, ajut”

spot_img

Ludovic Orban i-a dat replica lui Florin Cîțu, vineri, în alocuțiunea pe care a susținut-o în fața membrilor filialei sector 5 București. El a subliniat că alegerile în PNL, congresul, nu poate fi tranșat, iar el nu a tranșat lucruri, ci le-a adunat, le-a susținut, le-a promovat.

Eu nu am tranşat congresul. Eu de regulă nu tranşez. Eu adun, susţin, promovez, comunic, ajut, construiesc. Nimeni nu tranşează niciun congres, nimeni nu tranşează nicio conferinţă de alegeri. Singurii care aveţi dreptul să decideţi şi să decideţi exact cum consideraţi dumneavoastră că este bine pentru PNL sunteţi dumneavoastră, membrii PNL, cei care duceţi toate bătăliile electorale, cei care luptaţi pentru promovarea mesajului şi cei care sunteţi parte la toate victoriile”, a spus Orban la conferinţa de alegeri interne din cadrul Organizaţiei PNL Sector 5.

Președintele PNL i-a încurajat pe membrii filialei sector 5 să fie pregătiți, până la anul electoral 2024, de alegeri locale. El a anunţat că îl susţine pe Dan Meran la şefia PNL sector 5. La conducerea acestei filiale candidează şi actualul lider, Cristian Băcanu.

”Am făcut campanie în Sectorul 5 când ne fugăreau toți mardeiașii lui Vanghelie, când strângeam semnături pentru a provoca referendum pentru demiterea lui Vanghelie.”, a punctat Orban.

Prim-ministrul Florin Cîțu a declarat, în urmă cu 3 zile, în cadrul dezbaterilor de la moţiunea de cenzură depusă de PSD, că social-democraţii îl consideră “cel mai mare inamic”, adăugând că a ‘tranşat alegerile din PNL’ şi că aceştia nu vor scăpa de el.

M. Nedelcu